Cautare

1520 de rezultate pentru "get a luchian tudor" (3.82 secunde)
Presedintele PRM si candidatul la presedintie al acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, insotit de staff-ul sau electoral, a efectuat, in cursul zilei de ieri, o vizita electorala in municipiul Resita.
Secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet, si-a dat demisia din functie. El s-a autosanctionat pentru ca a dat un comunicat eronat, in numele Colegiului, privind unele informatii aparute in presa despre C. ... Tudor.
Iesirea lui Corneliu Vadim Tudor din prim-planul activitatii politice de partid, prin retragerea sa temporara intr-o functie onorifica, este vazuta cu ochi buni de catre alegatori. Electoratul UDMR este cel mai categoric, considerand ca parasirea presedintiei PRM de catre Vadim Tudor este un lucru bun - 82 la suta.
Proaspata intors in tara, Corneliu Vadim Tudor a strans Biroul Permanent al PPRM si a obtinut parafarea exmatricularii lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid - demisi tot de el, prin fax, cu trei zile inainte.
Consiliul National al PRM a decis sambata, in unanimitate, revenirea lui Corneliu Vadim Tudor la carma partidului. Forul conducator a parafat si incheierea scurtului episod popular al acestui partid odata cu reluarea numelui initial - Partidul Romania Mare.
Daca in anii ‘90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Deputatul PRM Marcu Tudor s-a saturat sa astepte minute in sir la lifturile din Palatul Parlamentului. El a intarziat de altfel un sfert de ora la sedinta comisiilor reunite de aparare, care au dezbatut ieri la pranz bugetul MApN, din cauza a€žtraficuluia€œ intens al lifturilor.
Daca in anii '90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Deputatul independent Nati Meir, fost membru al PRM, a depus joi la conducerea Senatului o sesizare prin care cere destituirea presedintelui PRM Corneliu Vadim Tudor din functia de vicepresedinte al Senatului si suspendarea acestuia din calitatea de senator.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani. Scurta lui viata a fost o poezie de la un capat la altul.
Tudor. In acest sens, Carol Dina a anuntat caa intreaga organizatie politicaa il va sprijina pe liderul PRM cind acesta o va da in judecataa pe cea care l-a numit turnaator.
Lupta pentru mentinerea in functie a primarului din comuna doljeana Intorsura devine din ce in ce mai apriga.
Solicitarile publice privind condamnarea comunismului adresate Cotroceniului au capatat consistenta dupa 9 mai 2005, cand presedintele Basescu a fost prezent, la Moscova, la ceremoniile legate de aniversarea Zilei Victoriei impotriva fascismului.
Corneliu Vadim Tudor a declarat ca PRM cere destituirea din functie a presedintelui Basescu si a premierului Tariceanu si organizarea de urgenta a alegerilor anticipate, parlamentare si prezidentiale. ... Tudor a precizat ca PRM va colabora cu PSD pentru suspendarea din functie si "anchetarea penala" a lui Traian Basescu.
Liderul Partidului Romania Mare, senatorul Corneliu Vadim Tudor a anuntat, vineri, ca il va da in judecata pe Traian Basescu pentru ca i-a retras Ordinul Steaua Romaniei.
Atitudinea ministrului Justitiei, Tudor Chiuariu, este degradanta, a spus, ieri, presedintele Traian Basescu despre modul in care a primit ministrul decizia DNA de a cere avizul Presedintiei pentru inceperea urmarii penale in cazul sau. Declaratia sefului statului a fost facuta la finalul sedintei CSAT.
"Haimanaua de la Catavencu poate sa zica bogdaposte ca nu i-am tras si doua palme in direct", a declarat Corneliu Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa, facand referire la Liviu Mihaiu, moderatorul ultimei emisiuni din campania electorala, care a avut loc joi seara la postul national de televiziune.
PSD isi ia munca in serios de recastigare a puterii peste tot unde se poate in Romania, iar un pas in acest sens este startul dat racolarii primarilor de alte coloraturi politice.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, considera ca liderul PNG, Gigi Becali, "un cioban roman care a dat bani la biserici", ar trebui sa aiba loc "intr-un Parlament plin de oameni fara Dumnezeu".
google-analytics.com